Werkwijze

Als klein architectenbureau gaan we elke dag voor een persoonlijke aanpak. We zijn oprecht begaan met uw droomproject en alles wat daarbij komt kijken.

We beschouwen u van dag 1 als een volwaardig lid van het team. We begeleiden u op een creatieve manier doorheen het bouwtraject en helpen u de juiste keuzes te maken. 

Een project is voor ons geslaagd wanneer het functioneel, én mooi is. Elk project heeft een uniek karakter, want het is perfect afgestemd op zijn specifieke omgeving en de specifieke wensen van de klant. Geen standaardplannen, dus. 

Met 15 jaar ervaring maken we uw project werkelijkheid met technische precisie en oog voor detail. We hebben expertise in energiezuinig bouwen.

Ons aannemersnetwerk en nauwgezette werfopvolging vormen de sleutel tot succes, en tot beheersing van budget en planning.

We nemen graag de coördinatie op onze schouders, waardoor u vlot en zorgeloos bouwt, en u zich kan concentreren op de persoonlijke keuzes van de afwerkingen. Ook daar begeleiden we, en adviseren u.

In ons adressenboek staan ook interieurarchitecten en tuinarchitecten. Als ze uw project beter helpen maken, halen we hen er ook bij. 

U bouwt maar één keer, en wil het meteen goed doen? U wil een functioneel en creatief ontwerp met karakter?  Dan worden wij graag uw partner.

Meer weten over ons?

Jolien Peerlinck, architect en energiespecialist

David Vancanneyt, architect